Tel:+385 (0)95/701-08-49
[email protected] | Radnička c. 184, 10000 Zagreb

Zaštita osobnih podataka

Početna -> Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Obavještavamo vas da će S.P.E.C. usluge d.o.o. sve prikupljene osobne podatke obrađivati isključivo radi postupanja po vašem zahtjevu, i to u svrhu:

  • podnošenja i rješavanja reklamacija na proizvode i usluge;
  • informiranja o proizvodima i uslugama;
  • informiranja o slobodnim radnim mjestima.

Svoje osobne podatke u gore navedene svrhe dajete dobrovoljno što potvrđujete dajući jasnu i nedvosmislenu privolu. Navedeni podaci su nam nužni kako bi se ispunile svrhe u koju se prikupljaju i neće biti korišteni ni u koju drugu svrhu bez ishođenja vaše izričite privole. Slijedom navedenog, ako uskratite tražene osobne podatke, S.P.E.C. usluge d.o.o. neće moći postupiti po tom zahtjevu.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim osobama izvan tvrtke S.P.E.C. usluge d.o.o.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama. S.P.E.C. usluge d.o.o. će vaše osobne podatke obrađivati u skladu s opisanom svrhom, u razdoblju u kojem je obrada tih podataka nužna radi postizanja svrhe u koju su prikupljeni.

U svakom trenutku možete povući privolu na obradu vaših osobnih podataka bez posljedica, te će vašem zahtjevu biti udovoljeno u najkraćem mogućem roku. Nakon povlačenja vaše privole vaši osobni podaci više neće biti obrađivani, te će biti brisani ili uništeni na siguran način sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 106/2012).

© S.P.E.C. usluge d.o.o.
Izrada web stranica: bumbar-web.com