S.P.E.C. usluge

S.P.E.C. usluge d.o.o.

Specijalnost.Profesionalnost.
Ekonomičnost.Cijenjenost.

USLUGE ČIŠĆENJA

Čišćenje uredskih i poslovnih prostora

Usluga koja je najviše zastupljena na tržištu.

Ova usluga može se podijeliti na svakodnevna čišćenja i redovna čišćenja. Svakodnevna čišćenja obavljaju se svaki radni dan ili po želji klijenta radnim i neradnim danima. Redovna čišćenja se obavljaju nekoliko puta tjedno ili nekoliko puta mjesečno na redovnoj bazi tokom mjeseca.

Redovno i svakodnevno čišćenje uredskih prostora obavljamo sa djelatnicima koji će Vam omogućiti da Vaš radni prostor bude održavan, čist i uredan. Za potrebe svakodnevnog čišćenja osiguravamo svu potrebnu opremu i sredstva za čišćenje. Kombinacijom osposobljenih djelatnika i strojnom tehnologijom možemo ubrzati proces i smanjiti trošak klijentu na poslovima čišćenja uredskih prostora.

Opcije svakodnevnog i redovnog čišćenja koje nudimo klijentima su:

  • Rad našeg djelatnika – opremu i sredstva nabavlja naručitelj usluge
  • Rad našeg djelatnika + nabava opreme i sredstva
  • Rad našeg djelatnika + nabava opreme i sredstva + dobava sanitarne konfekcije
  • Rad našeg djelatnika + nabava opreme i sredstva + dobava sanitarne konfekcije + postavljanje držaća za papir za ruke, wc papir i sapun.
  • Dežurstvo djelatnika

Uz obavljanje poslova čišćenja Vašeg poslovnog prostora u mogućnosti smo ponuditi postavljanje držaća sanitarne konfekcije visoke kvalitete. Ako smatrate da Vaša tvrtka previše troši na sanitarnu konfekciju (WC papir, ručnike za ruke, sapun, dezificijense) obratiti nam se, te ćemo u čišćenje potpuno preuzeti brigu o potrošnji, te u razgovoru sa Vama sukladno vašim potrebama I broju djelatnika sigurno ponuditi najbolji i najprihvatljiviji koncept koji će Vam smanjiti ovaj izdatak.

Generalna čišćenja

Čišćenja koja se obavljaju po pozivu klijenta ili periodnično. Čišćenja obavljamo sa timom specijaliziranih djelatnika koji posjeduju iskustvo rada na poslovima generalnih čišćenja prostora različite veličine i zahtjevnosti. Generalna čišćenja ovisno o kvadraturi obavljamo sa većim ili manjim timom djelatnika

Čišćenja stakla

Poslove čišćenja stakala ovisno o visini obavljamo specijalnom opremom, pri čemu koristimo različite sustave i tehnička pomogala poput teleskopskih štapova sa četkom ili sa posebno osposobljenim djelatnicima za rad na visini. Sukladno zahtjevnosti projekta, koristimo sustav koji radi na principu osmoze vode, te ne ostavlja nikakve tragove kamenca na vašim prozorima,U pranju staklenih površina brzi smo i efikasni te ćemo bez problema ukloniti svu nečistoću sa vaših staklenih površine bez ostavljanja tragova.

Čišćenje stubišta

Čišćenja koja se odvijaju svakodnevno, par puta tjedno ili po želji stanara, a najčešće jednom do dva puta tjedno. Našim korisnicima u mogućnosti smo ponuditi uslugu čišćenja stubišta u terminima i broju čišćenja koji im najviše odgovara. Cijena usluge ovisi o veličini stubišta, veličini hodnika i broju katova zgrade, količini staklenih stijena i prozora te čisti li se prostor dizala i zajedničke prostorije.

Čišćenja tepiha, tapisona i tvrdih podloga

Čišćenja koja se obavljaju svakodnevno, periodično ili po pozivu. Opremljeni smo strojevima koji omogućavaju brzu i kavlitetnu uslugu čišćenja tepiha, tapisona, pločica, kamena i namještaja.

Čišćenje bankomata

U našoj paleti usluga odlučili smo na tržištu ponuditi i uslugu čišćenja bankomata. Istraživanja su pokazala da se upravo na prednjim dijelovima bankomata zadržava najviše bakterija pogodnih za izazivanje različitih vrsta bolesti, te smatramo da je usluga čišćenja bankomata društveno korisna. Naši djelatnici su opremljeni visoko kvalitetnim sredstvima sukladno normi HRN 1040:2008 koja uspješno otklanjaju nečistoće sa bankomata. Obratite nam se ukoliko želite da Vaši bankomati zablistaju u punom sjaju.

Čišćenja kampova

Sezonski poslovi čišćenja za koje koristimo posebno osposobljene djelatnike sa dugogodišnjim iskustvom obavljanja poslova, te ova usluga predstavlja jedan od najzahtjevnijih procesa u organizaciji čišćenja. Čišćenje mobilnih kućica, sanitarnih čvorova, po zahtjevu i kamp kućica obavljamo kvalitetno, brzo i efikasno. Kod čišćenja sanitarnih čvorova organiziramo dežurstva naših djelatnica kako bi svaki sanitarni čvor bio što čišći, te kako bi naš klijent dobio što bolju ocjenu čistoće prostora. Trudimo se klijentu omogućiti da svojem gostu omogući jedinstven doživljaj čistoće.

Upravljanje i čišćenje apartmana

Doček gosta u apartmanu najvažniji je detalj koji će odlučiti kakvu ćete recenziju dobiti kao domaćin. Prvi dojam je najvažniji, a mi se brinemo da vašeg gosta dočeka ugodna i topla atmosfera Dugogodišnje iskustvo u upravljanju, iznajmljivanju i poslovanju sa apartmanima, čini nas pouzdanim partnerom na kojeg možete računati. Da vi postanete “Super Host” naša je misija

Za vas obavljamo komunikaciju preko društvenih mreža, postavljamo vaš apartman na Booking, AIRBNB, TripAdvisor, Home Away i ostale booking site-ove i brinemo o vašem računu. Vršimo zamjenu posteljine, te odvoz posteljine na pranje i peglanje, dovoz posteljine te postavljanje iste i naravno čišćenje apartmana. Ukoliko kod nas dogovorite kompletnu uslugu upravljanja apartmanom, prvo čišćenje u mjesecu vršimo potpuno besplatno, a naši vjerni korisnici mogu ostvariti i dodatne pakete kojima nudimo dodatne popuste za usluge.

Čišćenje solarnih panela

Kako bi vaši solarni paneli proizvodili što više energije, pravovremeno čišćenje trebalo bi biti prioritet. Posjedujemo sustav za čišćenje solarnih panela koji radi na principu osmoze vode, te solarni paneli ostaju čisti bez ostataka kamenca i prljavštine.

Svakodnevno čišćenje ureda i poslovnih prostora

od 0,24 kn/m2

POŠALJITE UPIT

Generalna čišćenja prostora

od 5,65 kn/m2

POŠALJITE UPIT

Čišćenja stakla

od 3,5 kn/m2

POŠALJITE UPIT

Svakodnevno čišćenje zdravstvenih ustanova

od 0,31 kn/m2

POŠALJITE UPIT

Čišćenja tepiha, tapisona i tvrdih podloga

od 1,60 kn/m2

POŠALJITE UPIT

Čišćenja bankomata

Na upit

POŠALJITE UPIT

Čišćenje apartmana

od 120,00 kn/sat

POŠALJITE UPIT

Upravljanje apartmanom

od 1500,00 kn/mj

POŠALJITE UPIT

Čišćenje trgovačkih centara

od 0,38 kn/m2

POŠALJITE UPIT

Čišćenje stubišta

od 45,00 kn/sat

POŠALJITE UPIT

Naše reference