S.P.E.C. usluge

S.P.E.C. usluge d.o.o.

Specijalnost.Profesionalnost.
Ekonomičnost.Cijenjenost.

O nama

S.P.E.C. usluge d.o.o.

S.P.E.C. usluge d.o.o. osnovano je sa ciljem  pružanja usluge čišćenja. Nastao entuzijazmom mladog tima stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom na rukovodećim pozicijama  u području pružanja usluga čišćenja. Naši djelatnici su sudjelovali u nizu različitih projekata iz domene čišćenja diljem Hrvatske.

Nas veže timski rad, nove ideje i upornost. Nalazimo načine kako da se što bolje prilagodimo tržišnim zahtjevima, te da svaki pojedinac ostvari dodanu vrijednost za našu tvrtku. Iskustvo na različitim poljima stručnog rada daje nam mogućnost da pravovremeno i brzo reagimo na izazove. Naš tim je naša snaga. Timskim radom postižemo više. 

Ulaganje u tehnologiju i edukaciju smatramo ključnim za pozicioniranje na tržištu. Stvaranjem organizacijskog okvira pomoću  kojeg smo poslovne procese čišćenja ubrzali, zadržavajući pri tome kvalitetu usluge, smatramo svojom prednošću.

Iza nas se nalazi iskustvo terenskog i praktičnog rada, upravljanja kadrovima, upravljanja poslovanjem, optimizacije radnih procesa i povjerenje naših klijenata.

U našem radu koristimo samo visokokvalitetna sredstva koja pokazuju veliku razinu efikasnosti, poštujući zaštitu okoliša, i očuvanje zdravlja naših djelatnika i klijenata.

Našim korisnicima smo pouzdan partner, a našim djelatnicima poželjan poslodavac.

Tu smo za Vas!

STRATEGIJA 

povećanje tržišnog udjela usluge čišćenja, te kontinuiran rast 
poslovanja

MISIJA

Stvoriti sliku tvrtke kao pouzdanog partnera svakom klijentu koji zahtjeva našu uslugu.

VIZIJA ​ 

Kvalitetno i stručno održavanje čistoće dostupno i prihvatljivo klijentu

Naše reference