Tel:+385 (0)95/701-08-49
[email protected] | Radnička c. 184, 10000 Zagreb

Dobava higijenske konfekcije i najam strojeva i opreme

Početna -> Usluge -> Dobava higijenske konfekcije i najam strojeva i opreme

HIGIJENSKA KONFEKCIJA

Za naše klijente i one koji samo žele higijensku konfekciju u mogućnosti smo obavljati dobavu higijenske konfekcije, papirnatih ručnika za ruke, sapuna i toalenog papira.

Svim klijentima postavljanje držaća je besplatno.

Uz dobavu higijenske konfekcije postavljamo i držaće mirisa za wc-e , urede i poslovne prostore.

Brigu o svom potrošnom higijenskom materijalu možete slobodno prepustiti nama, a naši djelatnici će Vas savjetovati, te Vam predložiti najbolju opciju za Vas.

STROJEVI - NAJAM

Najam strojeva i opreme
Najam stroja I- mop moguć je na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini. Stroj je visokoučinkovit u obavljanju poslova održavanja prostora, te smanjuje vrijeme rada čistačica za 30%.
Stroj je moguće doći preuzeti u našu tvrtku ili mi vršimo dostavu na lokaciju.
Stroj dolazi bez potrošnog materijala ( četke i gume) te je iste potrebno posebno kupiti prije preuzimanja stroja.
Najam strojeva i opreme
Najam električnog stroja za čišćenje tvrdih površina Eureka EUELE36B moguć je na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini. Stroj je visokoučinkovit u obavljanju čišćenja kod težih zaprljanja kao što su čišćenja nakon građevinskih radova, čišćenja proizvodnih pogona koja zahtjevaju jače strojeve za čišćenje.
Stroj je na električni pogon te je pogodan za čišćenje unutarnjih prostora bez potrebe za punjenjem baterija kao što je to sa strojevima na baterijski pogon.
Najam strojeva i opreme
Najam stroja CT15 B35 baterijskog je tipa i pogodan za tvrtke koje žele ubrzati proces održavanja prostora, te za one kojima je potrebno strojno čišćenje prostora većih kvadratura.
Stroj dolazi sa četkom i baterijama, te ga je moguće preuzeti u sjedištu tvrtke ili ga mi možemo isporučiti. Minimalno vrijeme najma ovog stroja je 3 dana.
Najam strojeva i opreme
Najam benzinskog stroja RCM za pometanje vanjskih površina pogodan je za tvrtke koje imaju potrebu za održavanjem velikih površina parkirališta i logističkih centara.
Stroj za pometanje moguće je iznajmiti na tjednoj i mjesečnoj razini.
Stroj dolazi potpuno opremljen sa punim spremnikom goriva.
Stroj se može dostaviti ili ga se može preuzeti u sjedištu tvrtke.

Kontakt

© S.P.E.C. usluge d.o.o.
Izrada web stranica: bumbar-web.com