Tel:+385 (0)95/701-08-49
[email protected] | Radnička c. 184, 10000 Zagreb

Čišćenja staklenih površina

Početna -> Usluge -> Čišćenja staklenih površina

Tvrtka obavlja čišćenje staklenih površina po pozivu i periodično na lokacijama klijenata.

Naš tim čistača brzo će izaći kod Vas i obaviti posao čišćenja staklenih površina, sve šta nam treba je Vaša lokacija i ukupna kvadratura staklenih površina.

Čišćenja staklenih površina do 3 metra visine možemo obaviti u roku 24 sata od poziva , dok za čišćenja staklenih površina preko 3 metra visine, koja spadaju u poslove sa posebnim uvjetima rada prvo izlazimo na pregled.

Ovisno o vrsti zaprljanja koristimo različita tehnička pomagala za skidanje nečistoća sa vaših prozora i staklenih stijena. Tako za zaprljanja od građevinskih radova koristimo posebne žilete i sredstva koja efikasno skidaju sve vrste građevinskih zaprljanja, boja, ljepila, lakova, te ne oštećuju površinu.

Za poslove čišćenja staklenih površina preko 3 metra visine koristimo posebno obučene djelatnike za rad na visini koji su i osposobljeni i imaju potreban certifikat od strane tvrtke koja obavlja edukaciju, te svi djelatnici prolaze redovite godišnje liječničke preglede sukladno zakonskim propisima i koriste alpinističku zaštitnu opremu.

Za takve poslove koristimo i posebna pomagala kao što su kamion košare, skele, dizalice i platforme.

Za poslove pranja staklenih površina do 3 metra visine ovisno o veličini prostora izlazi jedan djelatnik, a za pranja staklenih površina preko tri metra visine izlaze najmanje 2 djelatnika ili više po potrebi.Važno je napomenuti da kod izračuna cijene čišćenja staklenih površina za obračun se uzima dvostrana kvadratura prozora uključujući i stolariju, osim ako klijent ne želi pranje staklenih površina jednostrano.

© S.P.E.C. usluge d.o.o.
Izrada web stranica: bumbar-web.com